Dit systeem krijgt niet voor niets de naam LUX. Lux betekent bij Trocal Premidoor vooral één ding: licht, licht en nog meer licht. Meer daglicht, meer zonlicht, meer licht, meer licht in huis. Geen enkel hef-schuif-systeem kan ruimtes met natuurlijk licht overspoelen zoals deze luxe variant. Smalle profielen maken het gebruik van grote glasoppervlakken en hun zware gewichten mogelijk. Glas met een dikte van 50 mm is geen probleem, evenmin als elementen die tot 6,50 m individuele breedte en 2,60 m hoog kunnen zijn, allemaal met een profieldoorsnede van 40 mm met een vaste vleugel. De intelligente constructie en het innovatieve afdichtingssysteem hebben de Trocal PremiDoor 76 lux tot een waar thermisch wonder gemaakt.

Thermische waarden van 1,4 W / (m²K) zijn indrukwekkende cijfers, maar het zijn niet de enige belangrijke kenmerken die dit systeem kenmerken. Dit kunnen afzonderlijke elementen zijn die honderden kilo’s wegen en buitengewoon gemakkelijk verschuiven. Eenvoudige bediening en uitzonderlijke stabiliteit. Een kleine blik op de drempel is voldoende, wat u de compactheid van het hele element aangeeft, zonder obstakels in de vorm van een drempel. Meerdere kleurkeuzes laten geen ruimte voor onvervulde wensen.

Er kan gekozen worden voor folie in verschillende houtdecors, unikleuren of metallic kleuren en het gehele systeem in een neutraal witte kunststof variant, magische kleuren die een indruk achterlaten, aangename optiek met beschermende eigenschappen. Compleet doordacht systeem, greenline, zonder loodstabilisatoren erin, volledig recyclebaar.

Eigenschappen

  • PremiDoor 76 lux moderne hef- en schuifsysteem
  • Smalle profielen en grote glasoppervlakken
  • Vijfkamerconstructie
  • Elementen van 6,5 m hoog x 2,6 m breed
  • Thermische bescherming tegen Uf = 1,4 W / (m²K) in standaarduitvoering
  • Glasverpakking tot 50 mm
  • Verscheidenheid aan kleuren: zuiver wit of RAL kleuren
  • Permanentie, met het bewuste gebruik van materialen die passen binnen het zelfbewuste concept van het belang van recycling