Panorama-design gevel met geïntegreerde oplossing voor volledig glazen hoeken zonder profielen.

Architectuur overspoeld met licht met maximale transparantie zonder compromis: het vliesgevelsysteem Schüco FWS 35 PD (Panorama Design) biedt een systeem geïntegreerde oplossing die kan worden gebruikt om volledig glazen hoeken te implementeren zonder verticale stijlen. Het resultaat is representatieve Panorama Design vliesgevels met eersteklas optiek en een optimaal zicht naar buiten, die voldoen aan de hoogste eisen in de luxe woningbouw en utiliteitsprojecten.

Het systeemplatform van de vliesgevels biedt een uitgebreid assortiment accessoires met hoge verwerkingsbetrouwbaarheid, zoals optisch slanke aansluitcomponenten voor Schüco zonweringsystemen en oplossingen getest op inbraakwerendheid.

De combinatie van verschillende Schüco Panorama Design systemen maakt een naadloos integratieconcept mogelijk voor de hele gevel van het gebouw.

Naadloos staat voor de visueel onzichtbare verbinding van Panorama Design constructies. Met een vlakke profielovergang zonder extra koppelprofiel, is het schuifdeursysteem Schüco ASS 77 PD volledig in het vliesgevelsysteem Schüco FWS 35 PD geïntegreerd. Beide systemen zijn uitgerust met zeer smalle profielaanzichten, maar bereiken nog steeds een hoge thermische isolatie tot op passiefhuisniveau.