Dankzij de speciaal ontworpen aluminium bekleding aan de buitenkant is het TROCAL 88 AluClip Pro kunststof raamsysteem een echte blikvanger. Deze voering neemt de slijtfunctie aan die normaal gesproken is gereserveerd voor stalen wapening in het profiel van de kunststof vleugel. Dit moderne systeem combineert daarom de materiële voordelen van kunststof en aluminium in één kozijn. 

Het ontwerp van de aluminium functionele afdekking en de superieure technische waarden van het kunststof profiel zijn echter niet de enige overtuigende kenmerken van de TROCAL 88 AluClip Pro – het bewijst ook zijn architecturale compatibiliteit op het brede front. Deze omvatten grote driedubbele beglazing, zelfs functionele beglazing tot 58 mm dik. Krijg een indrukwekkend gevelontwerp, profiteer van de toename van zonne-energie en bespaar aanzienlijke stookkosten en dus schadelijke CO2-uitstoot.

Nu zonder een functionele aluminium afdekking, kunnen de versterkingskamers worden gevuld met ProEnergyTec upgrade-technologie voor een nog grotere thermische isolatie. Het resultaat: een hoog-isolerend kunststof raamsysteem dat de elegantie toont die nodig is om aluminium ramen te ontwerpen. AluClip Pro-variant met schuim en vleugelprofiel bereikt een maximale warmteoverdrachtscoëfficiënt van 0,79 W / (m²K).

Alle kunststof profielen zijn vervaardigd met loodvrije stabilisatoren op basis van calcium en zink.

Eigenschappen

  • TROCAL 88 AluClip Pro kunststof raamsystemen met functionele aluminium afwerking
  • Zeven kamerconstructie met inbouwdiepte van 88 mm
  • Lijnvormig profielontwerp in twee rechte, rechte randen met stompe aluminium verbindingen
  • Ongewone hittebescherming in vergelijking met aluminium ramen
  • Groot glasbereik tot 58 mm dik bij gebruik van driedubbele beglazing of veiligheidsglas
  • Hoge stabiliteit bereikt met aluminium voering functie
  • Aluminium buitenkant, neutraal witte binnenkant
  • Bijna onbeperkte keuze aan kleuren voor aluminium voering, met behulp van verfijningstechnieken zoals anodiseren of plastificeren