De veelzijdige vliesgevel met 50 mm aanzichtbreedte – de basis voor een breed scala aan oplossingen.

Het Schüco vliesgevelsysteem FWS 50 maakt indruk als basissysteem voor vliesgevels en lichtdaken met een hoge flexibiliteit en aantrekkelijke ontwerpopties – inclusief geoptimaliseerde productie- en montageprocessen. Dankzij een breed programma systeemprofielen kunnen oplossingen voor een breed scala aan eisen en toepassingen worden gerealiseerd.

Een transparante, in het profiel geïntegreerde glazen balustrade past naadloos en subtiel in het uiterlijk van de vliesgevel. De vereiste doorvalbeveiliging bij verdiepingshoge openingselementen en lage borstweringshoogten is met eenzelfde profiel aanzichtbreedte en een niet onderbroken profielverloop toepasbaar.

Het vliesgevelsysteem met een aanzichtbreedte van 50 mm biedt een grote keuze aan glas aandrukprofielen en dekschalen als ook een grote vormgevingsvrijheid vanwege de uitgebreide combinatiemogelijkheid met Schüco raam-, deur- en schuifdeursystemen.

Systeem geoptimaliseerde componenten zorgen voor een eenvoudige en betrouwbare integratie van elektrische componenten, bijvoorbeeld voor geautomatiseerde Schüco deur- of zonweringssystemen.

Met deze verticale vliesgevel onderbouwt Schüco opnieuw zijn claim op ecologisch duurzame producten. De systeemvariant Schüco FWS 50.SI (Super Insulated) is door het onafhankelijke instituut C2CPII in samenwerking met EPEA in Hamburg bekroond met het zilveren duurzaamheidslabel. Het EPEA heeft bovendien „Cradle to Cradle Certified™“ in zilver uitgegeven vanwege de recyclebaarheid en het lage gehalte aan verontreinigende stoffen.