Profinet ontwikkelde drie varianten kozijnen: vol vlakke bekledingsuiterlijk glas gevels en glas met vrijwel hetzelfde, één van de volledige glasoptiek en een met een conventioneel aluminium en glas uiterlijk van de ruit vastgestelde peil.

De overeenkomstige uitvoeringsvorm van de roldeur in een volledig vlak uiterlijk van glas en glas gevels is vrijwel constant, maar als een technische highlight, kan de vulling in het “fin gevulde” configuratie worden aangebracht. Dit elimineert het risico van verdraaiing als gevolg van thermische spanningen.

Ook hoog op de prioriteitenlijst staat de compatibiliteit van dit product, zodat je veel van het essentiële component van systeem 76 kunt gebruiken.

AluClip Zero breidt de toepassingsmogelijkheden van het systeem 76 uit, in het bijzonder in architecturale en het uiterlijk van veeleisende bouwprojecten. De punten worden exact bereikt indien de verschijning van het aluminiumprofiel niet minder is dan de wenselijke functionele isolatie product voordelen van kunststof.