TROCAL 88 AddOn is de innovatieve verbindingsvleugel van de toekomst. Uitgerust met perfecte meervoudige bescherming, integreert dit systeem met het reeds succesvolle TROCAL 88 AluClip-systeem. 

Met de combinatie van kunststof en aluminium bereikt het TROCAL 88 AddOn-systeem optimale technische waarden en overtuigende moderne optieken. Dankzij het extra glas en de geïntegreerde jaloezie in dat glas wordt extra bescherming geboden. De verbinding tussen de twee ramen, die beschermt tegen het uitzicht en tegen de stralen van de zon, blijft onaangeroerd door het weer en biedt een comfortabel gevoel van verblijf in de kamer.

De voordelen van extra glas zijn duidelijk zichtbaar door de verbeterde geluids- en thermische beschermingswaarden. Bespaar op verwarmingskosten en verklein uw ecologische voetafdruk. Energie-efficiëntie en optische elegantie zijn nog nooit zo eenvoudig geweest, TROCAL 88 AddOn – meer isolatie, meer ontwerp.

Met TROCAL 88AddOn krijgt u alle voordelen die kunststof en aluminium combineren in één systeem. Moderne kunststof profielen, over glas op de verbindingsvleugel, bieden bovendien verbeterde thermische en geluidsisolatie. Aluminium biedt elegantie, weersbestendigheid en een ruime keuze aan kleuren. Tot uw beschikking is een bijna oneindig aantal kleuren, RAL voor het lakken van aluminium voering, plastificatie, anodiseren of NCS (Natural Color System, Zweedse standaard SS019100).

Dit kunststof raamsysteem, met zijn nobele aluminium voering, samen met de aluminium bindende vleugel, is ontworpen om aantrekkelijke raamgevels met grote glazen oppervlakken te bieden. 

Vragen van morgen zijn vandaag al ingevuld. De modulaire constructie en geavanceerde technologie van TROCAL bieden de mogelijkheid om uw individualiteit in uw eigen huis te benadrukken.
Onze groene basis: energiezuinige raamsystemen, stabilisatoren in vers, loodvrij materiaal en een intelligent recyclingconcept dienen als extra bonus van duurzaamheid.

Eigenschappen

  • TROCAL 88 AddOn – Meer isolatie, meer design
  • Een innovatief raam- en deursysteem met een inbouwdiepte van 88 mm
  • Optimale bescherming tegen zicht en zonlicht, met bescherming geïnstalleerd tussen de twee kozijnen
  • Gebruikt op kunststof ramen met aluminium afwerking – TROCAL 88 AluClip
  • Verbeterde geluids- en thermische bescherming door het gebruik van extra glas
  • Optimale kosteneffectiviteit, milieuvriendelijk, duurzaam en krachtig