Passiefhuis-gecertificeerde vliesgevel voor gevarieerde oplossingen

Gebaseerd op baanbrekende isolatietechnologie, biedt het Schüco Vliesgevelsysteem FWS 50.SI (Super Insulated) extreem goede thermisch geïsoleerde oplossingen voor de uitvoering van veelzijdige vliesgevels en lichtdaken op passiefhuisniveau – inclusief geoptimaliseerde productie- en montageprocessen.

Met zijn hoge mate van flexibiliteit en het brede scala aan systemen, garandeert het vliesgevelsysteem een breed scala aan functionele en ontwerpvereisten in luxe woningbouw en utiliteitsprojecten.

Een transparante, in het profiel geïntegreerde systeemoplossing voor glazen balustrades past naadloos en subtiel in het uiterlijk van de vliesgevel. De vereiste doorvalbeveiliging bij verdiepingshoge openingselementen en lage borstweringshoogten is met eenzelfde profiel aanzichtbreedte en een niet onderbroken profielverloop toepasbaar.

Een grote keuze aan glas aandrukprofielen en dekschalen en de combinatie met Schüco raam-, deur- en schuifdeursystemen bieden extra mogelijkheden voor het ontwerp van aantrekkelijke gebouwen.

Systeem geoptimaliseerde componenten zorgen op het gebied van betrouwbaarheid en gebruikerscomfort voor een eenvoudige en veilige integratie van elektrische componenten, bijvoorbeeld voor geautomatiseerde Schüco deur- of zonweringssystemen.

Met deze verticale vliesgevel onderbouwt Schüco opnieuw zijn claim op ecologisch duurzame producten. Dit systeem is door het onafhankelijke instituut C2CPII in samenwerking met EPEA in Hamburg bekroond met het zilveren duurzaamheidslabel. Het EPEA heeft bovendien „Cradle to Cradle Certified™“ in zilver uitgegeven vanwege de recyclebaarheid en het lage gehalte aan verontreinigende stoffen.