Zeer goed geïsoleerde vliesgevel met 60 mm aanzichtbreedte voor een breed scala aan oplossingen.

Het Schüco Vliesgevelsysteem FWS 60.HI (High Insulated) biedt grote flexibiliteit en aantrekkelijke ontwerpopties voor sterk thermisch geïsoleerde vliesgevels en lichtdaken – inclusief geoptimaliseerde productie- en montageprocessen. Dankzij een breed programma systeemprofielen kunnen oplossingen voor een breed scala aan eisen en toepassingen worden gerealiseerd.

Een transparante, in het profiel geïntegreerde glazen balustrade past naadloos en subtiel in het uiterlijk van de vliesgevel. De vereiste doorvalbeveiliging bij verdiepingshoge openingselementen en lage borstweringshoogten is met eenzelfde profiel aanzichtbreedte en een niet onderbroken profielverloop toepasbaar.

Deze vliesgevel met een aanzichtbreedte van 60 mm biedt een grote keuze aan glas aandrukprofielen en dekschalen, evenals de combinatie met Schüco raam-, deur- en schuifdeursystemen.

Systeem geoptimaliseerde componenten zorgen voor een eenvoudige en betrouwbare integratie van elektrische componenten, bijvoorbeeld voor geautomatiseerde Schüco deur- of zonweringssystemen.