Componenten gecertificeerd volgens passiefhuisstandaard, efficiëntieklasse phB.

WICLINE 95 voldoet aan de hoge eisen van het Passivhaus Institut Darmstadt Dr. Feist en biedt door het intelligente modulaire systeem een maximale flexibiliteit in het project.

Met slechts 95 mm inbouwdiepte en een visuele filigraanbreedte van slechts 125 mm voldoen de WICLINE 95 ramen aan de hoogste eisen voor energie-efficiëntie.

De Thermo Frame Isolator zit bij WICLINE 95 binnen in het raam en kan verwerkt worden als een vleugelraam en gemakkelijk gemonteerd worden via de intelligente cliptechnologie. Hierdoor kan een variabel instelbare Uf-waarde van het venster bereikt worden.

Om de opslagruimte te optimaliseren en het synergie-effect van het Wicona Unysis-principe maximaal te benutten, worden bij WICLINE 95 voornamelijk onderdelen van de WICLINE 65/75-serie gebruikt.

Door de nieuwe ETC Intelligence® overgangszone bereikt WICONA als eerste systeemhuis de efficiëntieklasse phB volgens de passiefhuisstandaard zonder schuim aan te brengen in het raam- en kozijnprofiel.

 

ETC Intelligence® betekent

  • Low Emission folie reflecteert de warmtestraling effectief
  • Low Transmission isolatiemateriaal vermindert warmtegeleiding tot een minimum
  • Low Convection isolatievinnen minimaliseren het warmteverlies door convectie in het overgangszone

Eigenschappen

  • Uf-waarden van 0,68 tot 0,91 W/(m²K) voor vaste beglazing met een visuele buitenbreedte van 65 tot 180 mm
  • Uf-waarden van 0,75 tot 0,88 W/(m²K) voor vleugelraamcombinaties met een visuele buitenbreedte van 105 tot 260 mm
  • Passiefhuisstandaard efficiëntieklasse phB, Uw- en Uf-waarden van 0,80 W/(m²K) met slechts 125 mm visuele breedte en 95 mm inbouwdiepte
  • De nieuwe ETC Intelligence® overgangszone laat door een intelligente materiaalmix toe Uf-waarden voor raam- en kozijncombinaties tot 1,0 W/(m²K) te bereiken – zonder extra isolatie!